בדיקות התאמה למזון
דף הבית » שירותי מעבדה » בדיקות התאמה למזון
שם הבדיקה (עברית) | שם הבדיקה (אנגלית) | תקן | הסבר |
---|---|---|---|
נדידה כללית | Overall Migration | EU 10/2011 ,ת"י 5113 ,FDA 21 CFR | בדיקת נדידה של חומרים בלתי מסיסים מאריזת פלסטיק למזון בתנאים ומדמי מזון מותאמים לשימוש המיועד (FDA/21 CFR with D2 simulant only by 95% ethanol and isooctane). |
נדידה ספציפית | Specific Migration | EU 10/2011, ת"י 5113 | בדיקת נדידה של חומרים ספציפיים כגון: מתכות, פתלטים, BPA ועוד, בעזרת שיטות ומכשור מתקדם, בתנאים ומדמי מזון מותאמים לשימוש המיועד. |
בדיקת פרמביליות - מעבר אדי מים | WVTR - Water Vapor Transmission Rate | ASTM F-1249 | בדיקת פרמביליות לאריזה/יריעה - מעבר אדי מים |
בדיקת פרמביליות - מעבר חמצן | OTR - Oxygen Transmission Rate | ASTM D-3985 | בדיקת פרמביליות לאריזה/יריעה - מעבר חמצן |
טעם וריח | Sensory Analysis | In-house | בדיקות השפעה של מים/אויר על הטעם והריח על אריזות מזון |
מעבר צבעים | Color Transfer | In-house | בדיקת השפעה של מדמי מזון על שינוי צבעים של אריזות מזון |
עמידות במיקרוגל ו/או מדיח כלים | Microwave and Dishwasher Durability | In-house | בדיקת עמידות והשפעה ויזואלית של מיקרוגל ו/או מדיח כלים על אריזות מזון |